Final Four Κ17: Στον Ολυμπιακό το δεύτερο εισιτήριο, 2-0 τον ΠΑΣ!

Οι Πειραιώτες με γκολ των Θωμά Γούλα και Βασίλη Σουρλή επικράτησαν της ομάδας των Ιωαννίνων και προκρίθηκαν στον τελικό της Μ. Πέμπτης (25/4, 13.00), όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 της Super League θα βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four του Αγρινίου!

Αντίπαλός του θα είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νωρίτερα επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ του Παναθηναϊκού.

Η υπόθεση-νίκη τελείωσε πολύ νωρίς για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη, καθώς οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 2-0 στο 26ο λεπτό κι έκτοτε όχι μόνο δεν απειλήθηκαν, αλλά έκαναν και συντήρηση δυνάμεων απέναντι στον μαχητικό μεν άπειρο δε ΠΑΣ.

Το σκορ άνοιξε στο 20' ο «κάπτεν» Γούλας, ο οποίος αρχικά είδε τον Βακαλόπουλο να αποκρούει το πέναλτι που είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα ο Σουρλής, όμως στην επαναφορά της μπάλας έκανε το 1-0 με κεφαλιά.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 26' ο εξαιρετικός Σουρλής, ο οποίος τελείωσε ιδανικά την όμορφη ασίστ του Ντότη για το 2-0.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Τσιλίκας, Γαλανόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσαβός, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Κατσογιάννης, Γούλας (82’ Σταμούλης), Σαπουντζής (67’ Γεωργακόπουλος), Κατσαβάκης (85’ Παπαδόπουλος), Αρσενίδης (60’ Λιάτσος), Σουρλής, Ντότης (76’ Μούκα).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Νίκος Μπαδήμας): Βακαλόπουλος, Μάκης (90’ Πεπόνης), Πόγιας (87’ Κυρτζόγλου), Ντούκας, Ντόντης, Παππάς (60’ Πλατιάς), Κλεισούρας (69’ Περβανάς), Γροσδάνης, Δημητρέλλος, Ζωνιός (46’ Λάμα), Λώλης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα