Άρης: Αλλαγή δεδομένων για Γιουνές

Ο Τυνήσιος επιθετικός αναμενόταν να αποτελέσει παρελθόν από τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο το κλίμα έχει πλέον αλλάξει.  

Ο Χαμζά Γιούνες μέχρι πρότινος θεωρείτο εξαιρετικά απίθανο να συνεχίσει τη νέα χρονιά στον Άρη, ωστόσο τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει.

Ο Τυνήσιος επιθετικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με την προοπτική να αποτελέσει το βασικό φορ του Άρη, όπως και συνέβη στον πρώτο γύρο της Super League.

Ωστόσο, ένας τραυματισμός σε συνδυασμό με την τοποθέτηση του Νικόλα Ντιγκινί στην κορυφή της επίθεσης από τον Σάββα Παντελίδη περιόρισαν σημαντικά τον ρόλο του.

Δεν είναι τυχαίο ότι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος χρησιμοποιήθηκε μόλις 4 φορές στο βασικό σχήμα. Συνολικά, πραγματοποίησε 24 συμμετοχές, σημειώνοντας και 9 γκολ και 2 ασίστ.

Πρόσφατα, δημοσιεύματα το ρουμανικού Τύπου σημείωναν ότι ο Τυνήσιος φορ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Πετρολούλ. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιουνές δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο, ενώ αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του είναι αυξημένες.

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν ο Γιουνές θα δεχθεί έναν αντίστοιχο αγωνιστικό ρόλο με αυτόν του β' γύρου, αφού είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση για την κορυφή της επίθεσης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα