Ολυμπιακός: Είδε Μπενφίκα ο «κατάσκοπος»

Άνθρωπος των «ερυθρόλευκων» και επτά ακόμα ομάδων στο ματς με τη Ριο Άβε

Ρίο Αβε εναντίον Μπενφίκα χθες το βράδυ στην Πορτογαλία και οι φιλοξενούμενοι νίκησαν 3-2. Έτσι, η Μπενφίκα βρίσκεται πλέον αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε και ενώ βρίσκεται στο +2 από την δεύτερη στη βαθμολογία Πόρτο.

Το χθεσινό ματς αποτέλεσε απ' ότι φαίνεται πόλο έλξης για τους κατασκόπους πολλών ομάδων. Μεταξύ αυτών, στο γήπεδο βρέθηκε και άνθρωπος του Ολυμπιακού.

Αυτό αναφέρει σήμερα η Πορτογαλική Abola. Δεν διευκρινίζει ούτε ποιος είναι ο παίκτης που απασχολεί τους ερυθρόλευκους, ούτε ποιος είναι ο άνθρωπος του Ολυμπιακού που βρέθηκε στο γήπεδο.

Στο πρόσφατο παρελθόν σε μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού έχει εμπλακεί ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος αγωνίστηκε κανονικά με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Η Πορτογαλική εφημερίδα τονίζει ότι εκτός από τον «κατάσκοπο» του Ολυμπιακού στο γήπεδο βρέθηκαν και εκπρόσωποι άλλων επτά ομάδων. Συγκεκριμένα, της Σεβίλλης, της Θέλτα, της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, της Χέρενφεν, της Σεντ Ετιέν, της Ρεν και της Ανταλιασόρ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα