Φορ από την Πριμέρα για τον Ολυμπιακό - Οι δύο περιπτώσεις

Δύο παλιοί γνώριμοι που μπήκαν και πάλι στο ερυθρόλευκοι ρεπορτάζ - Ο Γουίδο Καρίγιο και ο Τζον Γκουιντέτι στο προσκήνιο

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν στρέφει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός για την απόκτηση σέντερ φορ όπως αποκαλύπτει σήμερα το ΦΩΣ.

Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι έχουν στραφεί ήδη σε δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Δύο παλιοί γνώριμοι καθώς έχουν και στο παρελθόν απασχολήσει τον ΟΛυμπιακό.

Ο λόγος για τον Αργεντινό Γουίδο Καρίγιο, ο οποίος αγωνίζεται στην Λεγανές ως δανεικός από την Σαουθάμπτον και τον Σουηδό Τζον Γκουιντέτι της Αλαβές.

Ο πρώτος απασχόλησε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015 όταν αγωνιζόταν στην Εστουντιάντες. Επίσης, ένα χρόνο αργότερα. Ο Καρίγιο είχε μετακομίσει στη Μονακό και σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα τέθηκε θέμα παραχώρησής του στον Ολυμπιακό ως αντάλλαγμα για τον Μαζουακού.

Όσον αφορά τον Γκουιντέτι, το ενδιαφέρον τους Ολυμπιακού είχε αποκαλύψει τον Σεπτέμβριο του 2014 το BBC. Τότε ήταν 22 ετών, ανήκε στη Μάντσεστερ Σίτι και αγωνιζόταν δανεικός στη Στόουκ Σίτι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα