Τι είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Θύρα-7 για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός το Σάββατο το μεσημέρι στο συνέδριο της Θύρας 7 μίλησε και για τα μεταγραφικά θέματα.

Συνηθίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάθε χρόνο στο συνέδριο της Θύρας 7 να δίνει και κάποιες ειδήσεις για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού. Το έκανε και το Σάββατο το μεσημέρι στην κουβέντα του με τους οργανωμένους οπαδούς των Πειραιωτών.

Όταν η κουβέντα πήγε στα μεταγραφικά ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προανήγγειλε ότι άμεσα θα γίνουν δύο μεταγραφές. Συγκεκριμένα όπως έχει γράψει και το ΦΩΣ στο σημερινό του φύλλο είπε στους οπαδούς πως ο Ολυμπιακός κινείται και είναι σε συζητήσεις με ένα πάρα πολύ καλό στόπερ.

Επιπλέον τόνισε πως άμεσα ο Ολυμπιακός θα είναι σε θέση να ανακοινώσει ακόμα μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στους οπαδούς του Ολυμπιακού πως κινούνται γρήγορα για να κλείσουν οι βασικές μεταγραφές, διότι ο στόχος όλων είναι η ομάδα να είναι έτοιμη για τα προκριματικά του Champions League στις 23 Ιουλίου.

Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας που δημιούργησε την περασμένη σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς τονίζοντας πως έχει φτιαχτεί ένας πολύ καλός κορμός. Εκείνο που κρατάμε, όμως, είναι ότι ο Ολυμπιακός τις επόμενες ημέρες κλείνει δύο μεταγραφές με τη μία να είναι όπως όλα δείχνουν ο Μπρούνο, ο οποίος ολοκληρώνει τον δανεισμό του στον Ατρόμητο και ανήκει στη ΛΑΣΚ Λιντζ με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2020.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα