Tον «πλήγωνε» ο Πάρντο!

Είναι βέβαιο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει καλή άποψη για τον Φελίπε Πάρντο κι αυτό ίσως παίξει κάποιο ρόλο στο μέλλον του Κολομβιανού στον Ολυμπιακό!

Στις δύο χρονιές που ανήκε στην Μπράγκα πριν πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, ο Πάρντο έκανε μεγάλα ματς εναντίον των ομάδων του Μαρτίνς!

Στην αγωνιστική περίοδο 2013-14 η Μαρίτιμο είχε προηγηθεί στην έδρα της 2-0 της Μπράγκα, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και προς το τέλος ο Πάρντο πέτυχε με κεφαλιά το 2-2! Στον δεύτερο γύρο το ματς στην έδρα της Μπράγκα είχε λήξει ισόπαλο 1-1 με το γκολ των γηπεδούχων να προέρχεται από ασίστ του Κολομβιανού!

Αλλά και την επόμενη σεζόν ο Πάρντο είχε σκοράρει εναντίον του Μαρτίνς! Στην αναμέτρηση Μπράγκα-Ρίο Άβε 3-0, ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε κλείσει το σκορ. Στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου είχε μείνει στον πάγκο, στο παιχνίδι που είχε χάσει με 2-0 η ομάδα του υποψήφιου νέου τεχνικού των «ερυθρόλευκων».

Μαρτίνς Vs Μαρτίνς!

Ο Αντρέ Μαρτίνς ανήκει από το καλοκαίρι του 2016 στον Ολυμπιακό, ερχόμενος από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην οποία αγωνιζόταν την αμέσως προηγούμενη πενταετία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την πολυετή θητεία του στους πάγκους πορτογαλικών ομάδων αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού από το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Πέδρο γνωρίζει φυσικά πολύ καλά τον Αντρέ καθώς είχαν βρεθεί αντίπαλοι στις αναμετρήσεις της Σπόρτινγκ με την Μαρίτιμο και την Ρίο Άβε, όσο αμφότεροι εργάζονταν στην πατρίδα τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν κοντραριστεί όσες φορές θα περίμενε κανείς, με πέντε χρόνια κοινής παρουσίας στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο κι αυτό διότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν ήταν πάντα στις βασικές επιλογές των προπονητών του στην Σπόρτινγκ.

Το 2011-12 ο Πέδρο Μαρτίνς γνώρισε ήττα στην έδρα της Σπόρτινγκ με με 3-0, με τον Αντρέ στην 11άδα των πρωτευουσιάνων. Στα άλλα ματς της σεζόν ο ποδοσφαιριστής ήταν εκτός αποστολής.

Την περίοδο 2012-13 η Μαρίτιμο και η Σπόρτινγκ ήρθαν ισόπαλες 1-1 με τον Αντρέ Μαρτίνς στο αρχικό σχήμα και να γίνεται αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Στα άλλα ματς των δύο ομάδων δεν έπαιξε.

Στη σεζόν 2013-14 ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα τρία παιχνίδια της Σπόρτινγκ με την Μαρίτιμο του Πέδρο Μαρτίνς.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2014-15) ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε την Ρίο Άβε, ενώ ο Αντρέ Μαρτίνς ήταν βασικότατο στέλεχος της Σπόρτινγκ με προπονητή τον Μάρκο Σίλβα. Το Σπόρτινγκ-Ρίο Άβε εκείνης της σεζόν έληξε 4-2 και το Ρίο Άβε-Σπόρτινγκ 0-1. Κερδισμένος δηλαδή ο ποδοσφαιριστής.

Πρόπερσι, με τον Ζεσούς στον πάγκο της Σπόρτινγκ ο Αντρέ Μαρτίνς ήταν εντελώς εκτός πλάνων και δεν αγωνίστηκε αντίπαλος του Πέδρο Μαρτίνς που ήταν ακόμη στην Ρίο Άβε.

Συνολικά, λοιπόν, σε τέσσερις αναμετρήσεις ο Αντρέ Μαρτίνς έχει νικήσει 3 φορές τον Πέδρο και ένα ματς έληξε ισόπαλο. Θα έχει ενδιαφέρον η άποψη που θα εκφράσει ο Πορτογάλος προπονητής για τον συμπατριώτη του όταν θα έρθει η ώρα των αποφάσεων για το ρόστερ.

Ενδιαφέρον θα είχε επίσης να βλέπαμε και τις αναμετρήσεις του Σεμπά που είχε κάποια χρόνια στην Πορτογαλία, αλλά ο Βραζιλιάνος έχει ήδη αποφασιστεί ότι δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα