«Βγήκαν τα μαχαίρια»: Η ΑΕΚ ζήτησε εξαίρεση του Σκουτέρη (upd)

H ΑΕΚ υπέβαλε αίτημα στην ΕΠΟ να εξαιρεθεί ο Σκουτέρης, από την αυριανή (11/4) εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ κατά της ποινής που του επιβλήθηκε για τα έκτροπα στην Τούμπα.

Στο αίτημα που υπογραφεί ο Μηνάς Λυσάνδρου, η ΑΕΚ ισχυρίζεται πως η απόφαση της επιτροπής εφέσεων για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, προκάλεσε πειθαρχικό έλεγχο από τον Άρειο Πάγο, ενώ στην επιστολή αφήνονται υπόνοιες μεροληψίας υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: «Περήφανο νομικό πρωτάθλημα»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντέδρασε με το εξής σχόλιο: «Ξεπερνούμε το ότι η ΑΕΚ ουσιαστικά υπαινίσσεται πως ο Σκουτέρης έβγαλε λανθασμένη απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας πως από καιρό έχει επιτευχθεί σύγκλιση.

Ξεπερνούμε το γεγονός πως αγνοεί ότι η απόφαση Σκουτέρη επικυρώθηκε και σε τρίτο βαθμό από Αρεοπαγίτες. Δεν θα σταματήσουμε όμως να ξεπερνούμε, πως για τα καλά πλέον η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στον δικαστικό αγώνα, για ένα... περήφανο νομικό πρωτάθλημα».

H ΠΑΕ απάντησε στο σχόλιο του ΠΑΟΚ: «Δεν καταλαβαίνουμε τον πανικό του ΠΑΟΚ για ένα απόλυτα στοιχειοθετημένο και χωρίς υπόνοιες αίτημα με βάση τις διατάξεις του Δικονομικού Κανονισμού της ΕΠΟ και του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα