Ξέρει από Τούμπα ο Οτζίτζα

Ο Οφόε δηλώνει σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθεί στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι η πρώτη του στην Τούμπα. 

Με τον Όσκαρ Γκαρθία να συνεχίζει να κρατά κλειστά τα χαρτιά, μία από τις πιο σίγουρες συμμετοχές είναι αυτή του Οτζίτζα Οφόε. Ο μέσος των ερυθρολεύκων έχει το επιπλέον προβάδισμα ότι έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε τους συμπαίκτες του ότι έχει επισκεφτεί ξανά την Τούμπα και γνωρίζει την ατμόσφαιρα που επικρατεί. Πράγματι, το 2010 ο Οφόε που τότε αγωνιζόταν με την Μπρίζ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Για την ιστορία, το ματς είχε λήξει ισόπαλο (1-1) με τον Βιεϊρίνια να σκοράρει για λογαριασμό των γηπεδούχων και τον Οφόε να αγωνίζεται στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης. Βέβαια, σε εκείνο το ματς η προσέλευση ήταν πολύ μικρότερη από αυτή που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (25/2): περίπου 10.000 φιλάθλους βρίσκονταν στην εξέδρα της Τούμπας. Κάμια σχέση, δηλαδή, με το κατάμεστο γήπεδο στο οποίο θα βρεθούν οι ερυθρόλευκοι


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα