Τι κρύβεται πίσω από την αντίδραση της ΑΕΚ στην ειρωνεία του ΠΑΟΚ…

Τίποτε δεν είναι όπως παλιά στις σχέσεις των δύο «Δικεφάλων». Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πρώτος φρόντισε να δείξει τον άλλον δρόμο…

Η είδηση της αξίωσης από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ για εξαίρεση του δικαστή Δημήτρη Σκουτέρη, είναι φυσικά σημαντική. Επίσης σημαντική όμως, θα σχολιάζαμε εμείς, είναι και η αντίδραση που υπήρξε από πλευράς «κιτρινόμαυρων», στην ειρωνική διαρροή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ακολούθησε, όταν δηλαδή οι Θεσσαλονικείς, πριν από λίγες ώρες, έκαναν λόγο για προσπάθεια της «Ένωσης» να κατακτήσει «ένα… περήφανο νομικό πρωτάθλημα».

«Δεν καταλαβαίνουμε τον πανικό του ΠΑΟΚ για ένα απόλυτα στοιχειοθετημένο και χωρίς υπόνοιες αίτημα με βάση τις διατάξεις του Δικονομικού Κανονισμού της ΕΠΟ και του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας», αναρωτήθηκαν με τη σειρά τους οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, μην αφήνοντας να περάσει έτσι η επικοινωνιακή ειρωνεία των Θεσσαλονικέων

Και αυτή ακριβώς η αντίδραση της «Ένωσης», νομίζουμε πως φανερώνει πολλά. Πρώτα απ’ όλα, σηματοδοτεί την αλλαγή στάσης και πολιτικής της απέναντι στον «Δικέφαλο του βορρά». Δείχνει δηλαδή πως, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν προτίθεται να αφήνουν αναπάντητες τις όποιες προκλήσεις και ειρωνείες.

Τακτική που δεν ακολουθούσε του προηγούμενους μήνες η ΑΕΚ καθώς επέλεγε να σιωπά, όχι από αδυναμία, όπως έλεγαν στο Μαρούσι, αλλά στην προσπάθειά τους να μη δυναμιτίζουν ακόμα περισσότερο το ήδη φορτισμένο κλίμα.

Εκείνη η τακτική όμως φαίνεται πως ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξάλλου, είχε φροντίσει πρώτος να στείλει το μήνυμα, στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όταν έλεγε για «δίχτυα κομμωτηρίου» και για «το γκολ τρία μέτρα οφσάιντ» του περσινού τελικού του Κυπέλλου.

Επίσης, δεν αποκλείεται αυτή η αλλαγή στάσης της ΑΕΚ, να φανερώνει πως μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, όσον αφορά τις σχέσεις της με τον ΠΑΟΚ. Ότι δηλαδή οι πρόσφατες φιλίες ανήκουν στο παρελθόν, από τη στιγμή που ο «Δικέφαλος του βορρά» δεν σταματάει να ειρωνεύεται και να μειώνει τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από την «Ένωση».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα