Τι γράφουν Γάλλοι και Τούρκοι για Μήτρογλου και Ολυμπιακό

Η ανατροπή και τα δεδομένα για τον διεθνή επιθετικό

Το θέμα του Κώστα Μήτρογλου απασχολεί Γαλλία, Τουρκία και Ελλάδα καθώς το όνομά του έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Γαλλικά ΜΜΕ αλλά κυρίως Τουρκικά, ασχολούνται και πάλι με τον διεθνή επιθετικό και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Άλλωστε, τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν Γαλλικά ΜΜΕ που θεωρούσαν δεδομένη την επιστροφή του Μήτρογλου στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Πλέον, οι Γάλλοι υποστηρίζουν σήμερα ότι ο Κώστας Μήτρογλου δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Επικαλούμενοι τουρκικά δημοσιεύματα, θεωρούν ειλημμένη απόφαση από την πλευρά του προπονητή της Γαλατασαράι, Φατίχ Τερίμ, να κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας τον Μήτρογλου.

Η ιστοσελίδα Infofoot υπενθυμίζει ότι ο Μήτρογλου έχει παραχωρηθεί για 18 μήνες -από τον περασμένο Ιανουάριο- από τη Μαρσέιγ στη Γαλατά με τη μορφή δανεισμού. Τονίζει ότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες, η επιστροφή του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό φάνταζε ως το πιο πιθανό σενάριο. Όμως τα δεδομένα άλλαξαν και οι Γάλλοι πλέον θεωρούν δεδομένο ότι ο διεθνής επιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα