Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης, τα 18 εκ. ευρώ και ο Γκόμες της Μπαρτσελόνα

Πως εμπλέκεται στο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο μεσοεπιθετικός της Μπάρτσα αλλά και ο Φορνάλς της Βιγιαρεάλ

Το προχθεσινό δημοσίευμα της Βρετανικής Sun για το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Κώστα Φορτούνη έκανε λόγο για διαπραγματεύσεις που φτάνουν στο ύψος των περίπου 18 εκατομμυρίων ευρώ.

«Η Γουέστ Χαμ δίνει 18 εκ. για Φορτούνη» - Το πρόσωπο κλειδί

Σήμερα Βρετανικά μέσα εξηγούν γιατί η συγκεκριμένη υπόθεση έχει σχέση με τον Αντρέ Γκόμες, ο οποίος ανήκει στη Μπαρτσελόνα αλλά και τον Πάμπλο Φορνάλς της Βιγιαρεάλ.

Οι Βρετανοί υποστηρίζουν ότι ο κορυφαίος μεταγραφικός στόχος της Γουέστ Χαμ ήταν ο Αντρέ Γκόμες. Ανήκει στη Μπαρτσελόνα και φέτος έπαιξε δανεικός στην Έβερτον. Η Γουέστ Χαμ πρότεινε 18 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει αλλά η ομάδα της Βαρκελώνης απάντησε αρνητικά. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα φέρεται να ζητά περισσότερα από 25 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή, περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ ενώ κάποιοι κάνουν λόγο ακόμα και για σχεδόν 40 εκατομμύρια ευρώ.


Στο μυαλό του Φορτούνη

Η άλλη λύση

Τα συγκεκριμένα ποσά είναι μάλλον ιδιαίτερα υψηλά για τη Γουέστ Χαμ και γι' αυτό έστρεψε το ενδιαφέρον της στη λύση Φορτούνη.

Τα σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης ότι υπάρχει και η περίπτωση του Πάμπλο Φόρναλς της Βιγιαρεάλ, αυτή τη φορά ως εναλλακτική του Φορτούνη. Σε αυτό το σημείο, τα δημοσιεύματα εμπλέκουν τον Ουσίγιος που από τη θέση του διευθυντής της Γουέστ Χαμ, θέλει περισσότερο τον Φορτούνη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα