Ολυμπιακός: Διέκοψε την άδειά του ο Ντουρμισάι!

Τρεις ημέρες νωρίτερα από το προβλεπόμενο μπήκε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Φιορίν Ντουρμισάι. Αποφασισμένος να μείνει στον Πειραιά ο νεαρός επιθετικός.

Την Τρίτη (18/6) ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό η απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο 22χρονος επιθετικός ανήκει στους Πειραιώτες και λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα είχε εξασφαλίσει επιπλέον άδεια από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Μεταγραφική «έκρηξη» στον Ολυμπιακό (vids)

Συγκεκριμένα, ο διεθνής επιθετικός ήταν προγραμματισμένο να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα στις 24 Ιουνίου. Δηλαδή, τη Δευτέρα που η ομάδα θα πετάξει για Πολωνία.

Ο ίδιος ωστόσο μίλησε με τον προπονητή του Ολυμπιακού και του ζήτησε να κόψει την άδειά του και να πάει στο Ρέντη νωρίτερα.

Ο Πορτογάλος δέχθηκε την επιθυμία του 22χρονου φορ και αυτός πήγε χθες (21/6) το πρωί στο προπονητικό κέντρο. Έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Πειραιά, δείχνοντας την επιθυμία του να μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ντουρμισάι γνωρίζει πως έχει μπροστά του πολλή δουλειά για να εξασφαλίσει μια θέση στον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά ο νεαρός επιθετικός είναι αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Άλλωστε και στο περιβάλλον του ο Ντουρμισάι τονίζει ότι πήγε στον Ολυμπιακό για να μείνει και θα κάνει τα πάντα στις προπονήσεις για να κερδίσει μία θέση.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα