«Κεραυνοί» Ολυμπιακού στη Λίγκα για τα 120 χιλιάρικα του Γκαγκάτση

Η... καθυστερημένη δικαίωση των «ερυθρολεύκων» που επέμεναν εδώ και μήνες για την αποπομπή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Λίγκας και οι ατάκες στη σημερινή συνεδρίαση για τα χρήματα που εισέπραξε το τελευταίο διάστημα.

Σήμερα στη Super League συζητήθηκε το θέμα της έκπτωσης του Βασίλη Γκαγκάτση και απλώς έπεσαν οι τίτλοι τέλους της παρουσίας του από τον συνεταιρισμό. Κάτι για το οποίο η πειραϊκή ΠΑΕ φώναζε εδώ και πολύ καιρό, αλλά είχε μείνει μόνη της. Μέχρι που την Τετάρτη (26/6) αποφάσισαν τελικά όλες οι ομάδες να συμφωνήσουν στην έκπτωσή του.

Super League: Κηρύχθηκε έκπτωτος ο Γκαγκάτσης

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους Αγραφιώτη και Καραπαπά και κατήγγειλαν την πρόσληψη του Γκαγκάτση λόγω του πρόσφατου εγγράφου του ΓΓΑ για ένα αμετάκλητο βούλευμα του 2017, το οποίο – όπως ανέφεραν οι άνθρωποι των Πειραιωτών – «γνώριζε η Κυβέρνηση και τον κάλυπτε».

Η Super League ξέχασε και το όνομα «Γκαγκάτσης»

Είπαν επίσης ότι «αποτέλεσε εδώ και δύο χρόνια προνομιακός συνομιλητής του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και προφανώς για αυτό έμεινε σε συρτάρι το βούλευμα».

Τέλος, η ΠΑΕ έθεσε κι άλλο ένα θέμα: «Να μην γίνει καμία συζήτηση για αποζημίωσή του και να γίνει συζήτηση για τα χρήματα που εισέπραξε το προηγούμενο διάστημα, ενώ είχε κώλυμα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Λίγκα αποφάσισε να καταβάλει αποζημίωση ύψους 120.000 ευρώ στον Γκαγκάτση, εκ των οποίων οι 104.000 θα δοθούν ως εισφορά από τις ομάδες που συμφώνησαν (ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αστέρας, Ατρόμητος, Βόλος, ΠΑΟΚ, , Παναιτωλικός, Ξάνθη, Λαμία) και τα υπόλοιπα ως καταγγελία της σύμβασης από τον συνεταιρισμό. Ο Πανιώνιος εξέφρασε την αντίθεση του στο θέμα του έξτρα πριμ και αποχώρησε...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα