Έφυγε ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ, πάει στην Αλ Χιλάλ

Ομάδα από την Σαουδική Αραβία πλήρωσε την ρήτρα αγοράς του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ. Ψάχνει προπονητή η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μία απρόσμενη εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Φαβορί ο Γκαρσία για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Σύλλογος από την Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα η Αλ Χιλάλ, πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ρουμάνου τεχνικού ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ και με αυτόν τον τρόπο έκανε δικό της τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε στα... κρύα του λουτρού του ΠΑΟΚ, καθώς τα βρήκε σε όλα δίχως δεύτερη σκέψη με τους Άραβες, λέγοντας "αντίο" στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θα κάνει χρήση του όρου buy-out που υπάρχει στο συμβόλαιο του. Άλλωστε, δεσμευόταν για ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε και συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη νωρίτερα, συζητώντας το θέμα, χωρίς ωστόσο το «αφεντικό» του ΠΑΟΚ να μπορέσει να του αλλάξει γνώμη.

Ακολούθως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενημέρωσε τους παίκτες του για την απόφαση του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως δέχθηκε... μυθική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα