Βαριά ήττα 5-1 του Άρη από την Φορτούνα Σιτάρντ

Ο Άρης δέχτηκε τρία γκολ σε διάστημα έξι λεπτών, ενώ το γκολ της τιμής πέτυχε ο Ντιγκινί

Βαριά ήττα γνώρισε ο Άρης Θεσσαλονίκης στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Ολλανδία κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ, με σκορ 5-1.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν μόλις στην τρίτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ο προπονητής του Άρη χρησιμοποίησε δυο πειραματικές ενδεκάδες, ενώ του έλειπαν παίκτες σε κομβικές θέσεις.

Σάββας Παντελίδης: Ήταν ένα δυνατό χαστούκι για μένα....

Οι "κιτρινόμαυροι" δέχτηκαν τρία γκολ σε διάστημα έξι λεπτών. Στο 16′ ο Μπεντέκε άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, στο 18′ ο Ντίμερ με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα για τους Ολλανδούς, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μπεντέκε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το σκορ στο 3-0. Στο 30' ο Ντιγκινί μείωσε σε 3-1, αλλά στο 81' Ούγκουρ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1 και στο 87' ο Ζέκα διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Φορτούνα Σιτάρντ: Γιουγκ, Αμιό, Ραϊτάνεν, Σμετς, Ντίμερς, Μπεντέκε, Σις, Έσερς, Πίντο, Ιωαννίδης, Λάουρσεν. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γουέκινγκ, Ζέκα και Ούγκουρ.

Άρης Θεσσαλονίκης: Κουέστα, Μπαγκαλιάνης (46’ Κωνσταντινίδης), Βέλεθ (46’ Δεληζήσης), Ρόουζ (46’ Σόουζα), Τσαγκαλίδης, Μπάσα (46’ Μπακούτσης), Ντουάρτε (46’ Ματίγια), Τζανακάκης (84’ Κλεμέντε), Λάρσον (46’ Κόρχουτ), Μαρτίνες (46’ Τόνσο), Ντιγκινί (46’ Ιντέγε).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα