Επαγγελματικό συμβόλαιο σε εννιά πιτσιρικάδες ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν ποιοι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια.

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η Πέμπτη (4/7), όχι για κάποια μεταγραφή του φορ που ψάχνει ο Ολυμπιακός, αλλά για εννιά παιδιά που αποτελούν το μέλλον των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν ότι εννιά παιδιά από την ακαδημία υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια.

Πρόκειται για τους γεννηθέντες το 2002 Δημήτρη Αρσενίδη (επιθετικός), Πολύκαρπο Κατσαβάκη (μέσος), Ευάγγελο Κεραμίδα (μέσος), Άγγελο Τσάβο (δεξί μπακ) και για τους γεννηθέντες το 2003 Ρενίλ Κασέμι (μέσος), Χαράλαμπο Κατσογιάννη (αμυντικός), Αναστάσιο Σαπουντζή (μεσοεπιθετικός), Γεώργιο Συρμή (μέσος) και Γεώργιο Σταμούλη (επιθετικός).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ κατέληγε ως εξής: «Υπενθυμίζεται, πως η παραπάνω λίστα ποδοσφαιριστών, προστίθεται σε αυτούς που έχουν ήδη υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Οι Κωνσταντίνος Τζολάκης και Βασίλης Σουρλής (γεννηθέντες το 2002) βρίσκονται ήδη στην προετοιμασία με την Α’ ομάδα ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι Ηλίας Καραργύρης, Βασίλης Ντότης, Αναστάσιος Ανδρέας Τσέλιος και Νικήτας Νικόλης, με τον τελευταίο να αποτελεί τον νεότερο ποδοσφαιριστή που ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, το προηγούμενο καλοκαίρι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα