Ολυμπιακός: «Παιχνίδι» υπομονής με Ελ Αραμπί

Οι ερυθρόλευκοι από την Τετάρτη (3/7) έχουν κάνει το αποφασιστικό βήμα για την απόκτησή του και περιμένουν την απάντηση του Μαροκινού, ο οποίος βλέπει ζεστά τον Πειραιά.

Το ΦΩΣ από την Τετάρτη (3/7) σάς είχε προϊδεάσει για τις εξελίξεις με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί χάρη στη νέα βελτιωμένη πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός. Μια πρόταση που εξετάζει σοβαρά ο Μαροκινός, μια πρόταση που τον έχει γοητεύσει.

Όμως ακόμα δεν έχει απαντήσει. Έχει πει ότι έως την Κυριακή (7/7) θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του, ωστόσο δεν αποκλείεται να πάρει και μερικές μέρες παραπάνω.

Δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά στην Τουρκία επιμένουν το τελευταίο διήμερο ότι ο Ελ Αραμπί κρατάει ζεστή και την Τραμπζονσπορ, με την ομάδα της Τραπεζούντας να βλέπει και τον Μάρκους Μπεργκ.

Ολυμπιακός: Γι' αυτό είναι killer ο Ελ Αραμπί - Δείτε τα 31 καταπληκτικά γκολ που έβαλε φέτος (vid)

Κάνουν λόγο για "μπρα ντε φερ" ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Τραμπζονσπόρ. Υπομονή λοιπόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ελ Αραμπί βλέπει ζεστά τον Πειραιά, αλλά ακόμα δεν έχει πει το «ναι». Δεν έχει αλλάξει κάτι θεαματικά από την Τετάρτη.

Καλου-κακου πάντως στο λιμάνι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις. Μια εξ αυτών είναι του Στιβ Μουνιέ που λογικά σήμερα θα τελειώσει τις υποχρεώσεις του με το Μπενίν στο Κοπα Άφρικα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα