Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου 1-1: Σε καλό δρόμο οι Πειραιώτες

Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 1-1 με τη Ντιναμό σε ένα ματς που ικανοποίησαν με την απόδοση τους και ειδικά παίκτες όπως ο Γκιγιέρμε και ο Μπουχαλάκης.

Το πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους έπαιξε ο Ολυμπιακός που έμεινε στο 1-1 με τη Ντιναμό Κιέβου σε ματς που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή στο Σβατς. Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με εκείνη που είχε δείξει στο φιλικό με τη Λέγκια Γκντανσκ.

Τα γκολ του Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου 1-1 (vid)

Επιβράβευσε όλους εκείνους που έκαναν καλό ματς με τη Γιαγκελόνια και έστειλε και τα μηνύματα του σε όσους δεν παίζουν με ένταση σε όλα τα ματς. Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός στο παιχνίδι με τους Ουκρανούς, μπήκε δυνατά με το… καλημέρα για να πιέσει και στο 5’ σκόραρε με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη έπειτα από ωραία προσπάθεια αρχικά του Μασούρα και στη συνέχεια του Γκερέρο.

Με τον Γκιγιέρμε να κάνει εξαιρετικό ματς ο Ολυμπιακός είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ενώ σε απόδοση τον ακολουθούσε και ο Μπουχαλάκης με τον οποίο συνεργάστηκε και πάλι μία χαρά. Πάρα πολύ καλός σε αυτό το διάστημα ήταν και ο Βαλμπουενά που από ένα σημείο και μετά πέρασε στα άκρα. Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες που θα μπορούσε να έχει βάλει κι άλλο γκολ, αλλά στην εκπνοή του αγώνα είδε τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα σε μία αυστηρή απόφαση και τον Σολ να κάνει το 1-1 έπειτα από ένα μαρκάρισμα του Μπα στον Γκαρμάς.

Στην επανάληψη ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές, αφού άλλαξε μόνο τους Σεμέδο, Κούτρη, Μασούρα και Βαλμπουενά εκ των οποίων μόνο τον πρώτο στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός αρχίζει και φτιάχνει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για τα ματς με την Πλζεν.

Και στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήλεγχε την αναμέτρηση με τους Ουκρανούς και είχε ευκαιρίες για γκολ. Πότε ο Γκερέρο και πότε ο Μπρούνο πέταξαν στα σκουπίδια τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός στο πιο δυνατό του φιλικό μέχρι τώρα έδειξε πως βρίσκει ρυθμό και είναι σε καλό δρόμο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-2-3-1): Σα, Τοροσίδης, Σεμέδο (46’ Παπαδόπουλος), Μπα, Κούτρης (82’ Τσιμίκας), Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας (65’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (65’ Φορτούνης), Μπρούνο, Γκερέρο

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Μπόικο, Μικολένκο (42’ Ντε Πένα), Καντάρ, Μπούρντα, Κετζιόρα, Καντίρι, Σεπέλιεφ, Γκαρμάς, Βέρμπιτς (42’ Σαμπάνοφ), Καραμπαίεφ, Σολ.

Έπαιξαν επίσης οι Σίντορτσουκ, Τσιτασβίλι, Αντριέφσκι, Ποπόφ, Σιπαρένκο, Ρούσιν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα