Τι είπαν Αντωνίου - Δέλλας για το Λάρισα - Παναιτωλικός (4-2)

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών για την αναμέτρηση στο AEL FC Αrena. 

Βροχή τα γκολ στην AEL FC Αrena, όπου η Λάρισα επικράτησε με 4-2 κόντρα στον Παναιτωλικό και εξασφάλισε την παραμονή της. Ο Παναιτωλικός, που αγωνίστηκε από το 21' με παίκτη λιγότερο, δεν μπαίνει σε περιπέτειες, αφού έχει εξασφαλίσει ήδη την παραμονή του.

Αυτά δήλωσαν οι δύο προπονητές μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Αντωνίου: "Ήμασταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο"

Ο τεχνικός της Λάρισας στάθηκε στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και στην καλή διαχείριση που έκανε η ομάδα του στην επανάληψη:

"Ήταν πραγματικά ένα τρελό παιχνίδι, βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά βρήκαμε το ψυχικό σθένος να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες μέχρι να γίνει το 1-1. Ήμασταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και με 11 και με 10 αντιπάλους, κάναμε μια πολύ καλή, ποιοτική εμφάνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, το διαχειριστήκαμε γιατί υπάρχει και η κούραση και έχουμε ημιτελικό με την ΑΕΚ σε τέσσερις ημέρες. Ο κόσμος είδε μια νέα Λάρισα, μια πολύ καλή Λάρισα, το ευχαριστήθηκε και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι".

Δέλλας: "Ήρθε η κόκκινη κάρτα και τελείωσε το παιχνίδι"

Ο προπονητής του Παναιτωλικού στάθηκε στις απουσίες, αλλά και στην κόκκινη κάρτα, η οποία λειτούργησε σαν καταλύτης στην ήττα της ομάδας του:

"Οι απουσίες έπαιξαν ρόλο αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση. Παρότι προηγηθήκαμε η ΑΕΛ, πήρε τα ηνία του αγώνα και μετά ήρθε και η κόκκινη κάρτα και τελείωσε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικό παιχνίδι, μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα όμως δεν τα καταφέραμε".


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα