Παίζει τα… ρέστα του ο Ολυμπιακός

Κλειστά χαρτιά από τον Γκαρθία στην τελευταία προπόνηση όσον αφορά στην ενδεκάδα για το ματς με τους Θεσσαλονικείς (19:30, NS1), αλλά θεωρείται βέβαιη η επιστροφή του Σισέ και του Ρομαό.

Την τελευταία του ζαριά στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος ρίχνει ο Ολυμπιακός την Κυριακή στη Τούμπα (19:30, NS1). Οι Πειραιώτες έχουν χάσει έδαφος, έχουν μείνει αρκετά μακριά από την πρώτη θέση, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουν τη νίκη στη Θεσσαλονίκη. Οι λόγοι είναι πολλοί και πέρα από το γόητρο είναι σημαντικό πως το "διπλό" θα βάλει… φωτιά στο πρωτάθλημα.

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το πρωί του Σαββάτου και από το απόγευμα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Στη τελευταία προπόνηση ο Όσκαρ Γκαρθία δεν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Δεν αναμένονται, όμως, εκπλήξεις από τον Καταλανό τεχνικό.

Λίγο πολύ είναι αναμενόμενες οι αλλαγές που θα κάνει στο αρχικό σχήμα. Ο Προτό θα βρίσκεται στην εστία και ο Ελαμπντελαουί θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Κούτρης είναι φαβορί για επιστροφή στο αριστερό άκρο, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν οι Σισέ, Μποτία. Στα χαφ αναμένεται να ξεκινήσουν οι Ρομαό, Ταχτσίδης. Σε ρόλο οργανωτή όλα δείχνουν πως θα δούμε τον Οτζίτζα παρά το γεγονός πως ταξίδεψε στη μακεδονική πόλη ο Φορτούνης. Ο Πάρντο έχει προβάδισμα για το δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ ο Μιραλάς θα ξεκινήσει αριστερά με τον Ανσαριφάρντ να ηγείται της επίθεσης.

Ο Γκαρθία και το επιτελείο του έχουν ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να προσέξουν τα άκρα του ΠΑΟΚ, αφού εκεί εντοπίζεται όλη η δύναμη της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Θεωρούν κλειδί φυσικά και τη… μάχη της μεσαία γραμμής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα