Ο Μπουχαλάκης και τα νέα συμβόλαια στον Ολυμπιακό

Η αλυσίδα των παικτών που έχουν επιβραβευτεί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού με νέο συμβόλαιο και καλύτερες αποδοχές.

Το θέμα με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη τελείωσε για τον Ολυμπιακό με συνοπτικές διαδικασίες. Οι Πειραιώτες έδωσαν νέο συμβόλαιο σε έναν ποδοσφαιριστή που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά από εκείνο το δανεισμό του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ολυμπιακός: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Μπουχαλάκης

Το συμβόλαιο του ολοκληρωνόταν την επόμενη σεζόν και στο μεγάλο λιμάνι δεν είχαν σκοπό να το αφήσουν έτσι το θέμα. Δεν το έχουν κάνει ποτέ οι «ερυθρόλευκοι» και δεν θα το έκαναν ούτε τώρα για έναν ποδοσφαιριστή που δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα δεν δημιουργεί το παραμικρό θέμα.

Ο «Μπούχα» είναι ακόμα ένας κρίκος σε αυτή τη μεγάλη αλυσίδα ποδοσφαιριστών που έχουν επιβραβευτεί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ακόμα και την ανανέωση του Κώστα Φορτούνη θα τη βάλουμε μέσα σε αυτή την αλυσίδα, διότι πήρε ένα μεγάλο συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό και το κέρδισε με τη δουλειά του.

Ο Τσιμίκας είναι μία άλλη περίπτωση που επίσης πήρε νέο συμβόλαιο από την ομάδα του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» τον επιβράβευσαν για την πολύ καλή του σεζόν πέρσι και για τη βελτίωση του σε όλους τους τομείς. Και ο «Τσίμι» είχε πάρει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό να του δίνει κίνητρο για να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Ο Παπέ Σισέ είναι μία ακόμα τέτοια περίπτωση. Ο Σενεγαλέζος επίσης στην πολύ καλή του σεζόν είδε τη διοίκηση να του κάνει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και να τον «δένει» στο λιμάνι.

Ο Μαντί Καμαρά πέρσι κέρδισε πολλούς με τις εμφανίσεις του και τελικά επίσης πήρε ένα νέο συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό. Η διοίκηση τον είχε φωνάξει και του έκανε αναπροσαρμογή με νέα οικονομικά δεδομένα και παράλληλα νέα χρονική διάρκεια. Έτσι στον Πειραιά δείχνουν σε όλους πως όποιος δουλεύει αμείβεται.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα