Ατρόμητος: Θέμα ημερών η μεταγραφή του Ανδρούτσου

Οι Περιστεριώτες κάνουν τις τελικές επαφές με την ομάδα του Πειραιά προκειμένου να αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού τον Θανάση Ανδρούτσο. 

Ο Έλληνας μέσος θα μετακομίσει σύντομα στο Περιστέρι αφού οι δύο σύλλογοι τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για το δανεισμό του.

Αυτός δεν αποκλείεται να «επικυρωθεί» ακόμα και αύριο, 27/8 αφού τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο Ολυμπιακός θέλουν να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους και να κλείσουν τα ρόστερ τους.

Οι Πειραιώτες είναι από την αρχή θετικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον Έλληνα ποδοσφαιριστή στον Ατρόμητο, αφού η ομάδα του Περιστερίου τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε... δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Ολυμπιακός εκτιμά ότι στα δυτικά προάστια ο ποδοσφαιριστής τους θα εξελιχθεί.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αναστασίου είναι πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή καθώς έχει πίστη στις ικανότητές του και πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο γρανάζι στη μηχανή της ομάδας του.

Αυτό που μένει ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση, είναι να επιστρέψει ο Ολυμπιακός από την Ρωσία, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι στην αποστολή των «ερυθρόλευκων»...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα