Το ενδιαφέρον της Νάπολι για Λοβέρα και η πρώτη στον Ρέντη

Όταν οι Ιταλοί είχαν ξεχωρίσει τον 20χρονο Αργεντινό και είχαν κάνει κίνηση να τον αποκτήσουν. Έπιασε δουλειά στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού το νέο απόκτημα.

Ο Ολυμπιακός με συνοπτικές διαδικασίες έφερε στην Ελλάδα και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Μάξι Λοβέρα. Για τον 20χρονο εξτρέμ οι Πειραιώτες έχουν συλλέξει τις καλύτερες πληροφορίες και θεωρείται πως είναι ένα σπουδαίο ταλέντο που έχει να δώσει πολλά στην ομάδα και φυσικά έχει λαμπρό μέλλον.

Η ιστορία με τον Λοβέρα, ωστόσο δεν είναι και τόσο απλή, διότι τον παίκτη δεν παρακολουθούσε μόνο ο Ολυμπιακός. Στις αρχές Ιουλίου είχε υπάρξει πολύ έντονο φλερτ της Νάπολι με τον ποδοσφαιριστή. Τότε τα ιταλικά Μέσα παρουσίαζαν σχεδόν σίγουρη τη μετακίνηση του παίκτη στην ομάδα του ιταλικού νότου.

Θεωρούσαν πως οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία κάτι που τελικά δεν έγινε. Μάλιστα τότε οι Ιταλοί έγραφαν πως άνθρωποι της Νάπολι είχαν ταξιδέψει στην Αργεντινή προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον υποψήφιο μεταγραφικό τους στόχο.

Οι Ναπολιτάνοι είχαν καταλήξει πως πρόκειται για ένα κλασικό δεξί εξτρέμ ικανό να κάνει τη διαφορά μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα τον είχα χαρακτηρίσει και ως «διάβολο στα άκρα». Ο Μάξι Λοβέρα είχε μπει για τα καλά στο… μάτι των Ναπολιτάνων με τους εκπροσώπους του να κάνουν και δηλώσεις ότι είναι τιμή τους να παίξει ο παίκτης στην ομάδα που υπηρέτησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Τελικά η μεταγραφή του δεν προχώρησε και ο ποδοσφαιριστής κατέληξε στον Ολυμπιακό και δεν έγινε συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά.

Για τον Μάξι Λοβέρα, πάντως έχει ολοκληρωμένη άποψη ο Πέδρο Μαρτίνς και θεωρεί πως είναι ένας παίκτης που πράγματι μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα του Πειραιά. Είναι ένας γρήγορος παίκτης που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στα πλάγια. Στο μεταξύ ο 20χρονος Αργεντινός που πετάει στα σύννεφα με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό έχει ήδη πάει στον Ρέντη και έχει ξεκινήσει δουλειά, έχοντας μάλιστα και την πρώτη του γνωριμία με τον Πέδρο Μαρτίνς λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για τη Λάρισα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα