Λαμία - Ατρόμητος 2-2: «Χορταστική» ισοπαλία με γκολάρα Βέλλιου (highlights)

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Λαμία και Ατρόμητος μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, ωραίες φάσεις και ένα καταπληκτικό γκολ από τον Απόστολο Βέλλιο.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα έπαιρναν τη νίκη εάν ο Αναστασίου δεν περνούσε στο ματς τον νεαρό επιθετικό. Κι αυτό διότι αποτέλεσε το «σημείο αναφοράς» στην επίθεση των φιλοξενουμένων, αλλά κυρίως επειδή σημείωσε ένα φανταστικό γκολ.



Στο 11’ ο Σάλιακας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, ο Θεοδωράκης ναι μεν ακούμπησε την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να της αλλάξει πορεία. Έτσι, αυτή βρήκε πρώτα το δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Ατρομήτου για το 1-0.

Στο 35’ έγινε το 1-1. Εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες και ο Γούτας αφύλακτος από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 76’ ο Ρισβάνης έκανε λάθος, ο Ρόμανιτς του έκλεψε τη μπάλα και έφυγε απέναντι στον Θεοδωράκη, ο οποίος τον ανέτρεψε κάνοντας πέναλτι. Δυο λεπτά αργότερα ο Τουράμ εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το 2-1.

Και στο 80’, έπειτα από σέντρα του Νάτσου, ο Βέλλιος αφού κοντρόλαρε τη μπάλα με απίστευτο γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Tα highlights του αγώνα


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα