Τον έχουν «σκάσει» τον Μεριά

Ακόμα και στο φιλικό της Τυνησίας ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έπαιξε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Σε ανύποπτη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δηλώσει πως θα κοιτάξει στη διάρκεια της σεζόν να βρει έναν τρόπο για να ξεκουράσει τον Γιασίν Μεριά. Είναι αλήθεια πως ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός έχει ανάγκη από ανάσες.

Ο ρυθμός που αγωνίζεται δεν έχει προηγούμενο και είναι βέβαιο πως χρειάζεται ειδική διαχείριση για να μπορέσει να βγάλει όλη τη σεζόν χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Βέβαια το θέμα δεν είναι μόνο του Μαρτίνς ή για να είμαστε σωστοί δεν είναι του Μαρτίνς.

Ο Μεριά έπαιξε σε όλα τα ματς του Κόπα Άφρικα και μόλις τελείωσε τις υποχρεώσεις του ήρθε αμέσως στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό. Αγωνίστηκε στη ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν και από τότε δεν βγήκε από την ενδεκάδα.

Το τρομερό, όμως, είναι ότι κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Τυνησίας για τα φιλικά παιχνίδια του Σεπτεμβρίου. Στην αναμέτρηση με τη Μαυριτανία ο Μεριά όχι μόνο έπαιξε βασικός, αλλά δεν έγινε ούτε καν αλλαγή για πάρει ανάσες. Ενενήντα λεπτά σε ένα φιλικό παιχνίδι αγωνίστηκε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν έχει πάρει ανάσα.

Και από την Εθνική του ομάδα θα πρέπει να σκεφτούν πως ο παίκτης χρειάζεται κάποια διαχείριση για να μπορέσει να βγάλει όλο αυτό το βαρύ πρόγραμμα. Αν τον βάζουν να παίζει ενενηντάλεπτα μέχρι και στα φιλικά ματς τότε σίγουρα δεν τον βοηθούν να πάρει ανάσες. Στο ματς με τη Μαυριτανία ο τεχνικός της Τυνησίας έκανε έξι αλλαγές, αλλά τον Μεριά δεν τον έβγαλε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα