Προπονήθηκε στον Ολυμπιακό ο Λάζαρος μετά από 204 ημέρες

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έβγαλε όλο το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του για πρώτη φορά μετά την 17η Φεβρουαρίου που τραυματίστηκε.

Ήταν 17 Φεβρουαρίου όταν ο Ολυμπιακός υποδεχόταν την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» όταν η μοίρα έπαιξε το πιο περίεργο παιχνίδι στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Κόντρα στην πρώην ομάδα του ο διεθνής μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών τραυματίστηκε πολύ σοβαρό, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι πως ο Λάζαρος έπαθε χοντρή ζημιά ξεκίνησε και ο δικός του αγώνας για να επιστρέψει στη δράση. Ο Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο και στη συνέχεια ξεκίνησε την αποθεραπεία του που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι του τραυματισμού.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, την πρώτη μετά το ρεπό που έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Πέρασαν 204 ημέρες από τον τραυματισμό του και ο Χριστοδουλόπουλος μπήκε κανονικά σε προπόνηση με τους συμπαίκτες του.

Έκανε κανονικά το κομμάτι του προγράμματος που περιλάμβανε τρέξιμο, ενώ συμμετείχε και στις ασκήσεις με μπάλα. Ο Λάζαρος αισθάνεται αρκετά καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι και έτοιμος να αγωνιστεί. Ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο για να μπει σε δίτερμα με την ομάδα και αυτό θα γίνει μόλις αισθανθεί έτοιμος και πολύ καλά. Είναι σημαντικό πως έβγαλε το πρόγραμμα με την ομάδα, αλλά να το ξεκαθαρίσουμε πως ακόμα θέλει χρόνο για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για παιχνίδι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα