ΠΑΟΚ: Παραμένει ο Μπράνκο - Δεν έγινε δεκτή η παραίτησή του

Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την παραίτηση του Μάριο Μπράνκο, με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή να συνεχίζει κανονικά στο πόστο του στον ΠΑΟΚ.

Ο Μάριο Μπράνκο είχε υποβάλει την παραίτησή του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, θεωρώντας τον εαυτό του ως κύριο υπαίτιο της κακής εικόνας του «δικεφάλου» στις αναμετρήσεις την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε στα χέρια του την παραίτηση του Πορτογάλου, ωστόσο δεν προέβη σε κάποια βιαστική κίνηση, παίρνοντας το χρόνο του για να αποφασίσει για το μέλλον του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Τις προηγούμενες ημέρες, τα ΜΜΕ θεωρούσαν τον ΜΜΕ «τελειωμένο» από τον σύλλογο, παρά το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν είχε δώσει την τελική του απάντηση, ενώ ήδη γράφονταν ονόματα για τον αντικαταστάτη του.

Ωστόσο, τελικά ο Ιβάν Σαββίδης επέλεξε να μην κάνει δεκτή την παραίτηση του Πορτογάλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Μπράνκο ότι «σε μια αποτυχία δεν μπορεί ποτέ να φταίει μόνο ένα πρόσωπο, αλλά η ευθύνη είναι συλλογική και αντανακλά σε όλους».

Επομένως, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης θεωρεί ότι τόσο η διοίκηση όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα φέρουν ευθύνη για τον αποκλεισμό, και γι' αυτό ο Πορτογάλος θα παραμείνει στο πόστο του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα