Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μεριά

Ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ο Τυνήσιος στόπερ για το παιχνίδι με τον Βόλο (14/9). Αύριο θα αποφασίσει ο Μαρτίνς για την ενδεκάδα.

Ο Γιασίν Μεριά που καταπονήθηκε από τα φιλικά της Εθνικής του ομάδας με Μαυριτανία και Ακτή Ελεφαντοστού, γύρισε στον Ρέντη και έπιασε κατευθείαν δουλειά. Ο Πέδρο Μαρτίνς το σκέφτεται να τον ξεκινήσει βασικό ή όχι, καθώς ακολουθούν και τα δύο ματς με Τότεναμ και Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά στην προπόνηση της Παρασκευής (13/9) θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο για το τι σκοπεύει να πράξει ο Πορτογάλος τεχνικός αναφορικά με το δίδυμο που θα επιλέξει στο κέντρο της άμυνας για το ματς με τον Βόλο.

Ο Σεμέδο είναι σίγουρα εκτός, ο Σισέ θα είναι ο ένας εκ των δύο στόπερ και «παίζεται» μία θέση ανάμεσα σε Αβραάμ και Μεριά. Ο Μαρτίνς θέλει να δει τον Τυνήσιο και παραμονή του παιχνιδιού με τους Θεσσαλούς προτού πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Σίγουρα είναι ένας «πονοκέφαλος» το γεγονός ότι ο Μεριά είχε και δύσκολα ταξίδια, αλλά και δύο 90λεπτες παρουσίες με τη φανέλα της Τυνησίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη η απουσία του από το αρχικό σχήμα.

Μπορεί ο Αβραάμ να έμοιαζε φαβορί για την ενδεκάδα, αλλά ο κόουτς θέλει να «τσεκάρει» τους παίκτες του και στην τελευταία προπόνηση για να καταλήξει στους «11» απέναντι στον Βόλο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα