Η «επικίνδυνη» έξοδος του ΠΑΟΚ και η παράσταση στο Καραΐσκάκη

Το πρωτάθλημα της Super League ξεκινάει ξανά έπειτα από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. 

Η τρίτη αγωνιστική της Super League 1 ξεκινάει σήμερα, 14/9 με το ντέρμπι Ατρόμητου - ΠΑΟΚ και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο να ξεχωρίζουν.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Η πρώτη φετινή επικίνδυνη έξοδος του πρωταθλητή ΠΑΟΚ θα λάβει χώρα σήμερα στις 19.00 στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Ατρόμητος φιλοδοξεί να γίνει και φέτος όπως και πέρυσι η πρώτη ομάδα που θα «κόψει» βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς στο πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου μέχρι στιγμής δεν έχουν γευθεί τη χαρά της νίκης στην Ελλάδα δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους τον Κιβρακίδη ο οποίος συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ Sports HD και διαιτητές του θα είναι οι Τζοβάρας Φθιώτιδας, βοηθοί οι Κωνσταντόπουλος Κορινθίας – Καλύβας Φθιώτιδας, 4ος ο Κατσικογιάννης Ηπείρου και στο VAR οι Ευαγγέλου Αθηνών, Σπυρόπουλος Αν. Αττικής.

Σε ποια κανάλια θα δούμε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ελλάδα-Γαλλία, Mundobasket, Μπάγερν, Λίβερπουλ

ΟΦΗ - Παναιτωλικός

Μπορεί οι Κρητικοί πέρυσι να έσωσαν την κατηγορία στη διαδικασία των μπαράζ, ωστόσο φέτος η κατάσταση δείχνει διαφορετική για τον ΟΦΗ ο οποίος έχει κάνει δυναμική εκκίνηση με μια ισοπαλία στην έδρα του Άρη και μια νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού. Σήμερα, φιλοδοξούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Παναιτωλικό ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα, αφού την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ την δεύτερη από την Ξάνθη στο Αγρίνιο. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Καραντώνης Ημαθίας, βοηθοί οι Δημητριάδης Καστοριάς – Τζιουβάρας Κοζάνης, 4ος ο Τσαγκαράκης Χανίων και στο VAR οι Σέζος Κιλκίς, Μωυσιάδης Ηπείρου. Το ματς θα έχει μετάδοση από το Novasports 2 και θα ξεκινήσει στις 19.15.

Ολυμπιακός - Βόλος ΝΠΣ

Μια ακόμα μοναδική παράσταση μπροστά στο κοινό του φιλοδοξεί να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Βόλο ΝΠΣ στο γήπεδο «Καραϊσκάκη». Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς τέσσερις μέρες πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων στους ομίλους του Champions League θέλουν να κάνουν το 3/3 στη Super League, όμως το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού οι Βολιώτες έδειξαν με το καλημέρα ότι δεν αστειεύονται, κερδίζοντας την 1η αγωνιστική τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και τη δεύτερη τον Άρη εντός έδρας. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει και αυτός το απόλυτο βαθμών αφού έχουν επιβληθεί του Αστέρα Τρίπολης εντός και της ΑΕΛ εκτός έδρας στα δύο πρώτα τους παιχνίδια. Ο αγώνας ξεκινάει στις 21.30 και θα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά στη Novasports 1, ενώ στο fosonline θα ενημερώνεστε μέσω live blog. Οι διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι: Φωτιάδης Καστοριάς, Βοηθοί: Κολοσιώνης Αιτ/νίας – Χριστακόγλου Χαλκιδικής, 4ος: Βάτσιος Δυτ. Αττικής, VAR: Σιδηρόπουλος Δωδ/σου, Κωστάρας Αιτ/νίας.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019
19:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Π.Α.Ο.Κ.
19:15 Ο.Φ.Η. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
21:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019
19:00 Α.Ο. ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
19:15 A.E.K. - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
19:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Α.Ε.Λ.
21:30 ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  • Από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος Super League 2019-20, σε εφαρμογή της από 15/05/2019 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης που αφορούσε στη χορήγηση άδειας της εν λόγω ΠΑΕ στις εγχώριες διοργανώσεις.

Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα