Ολυμπιακός - Βόλος 5-0: Όλα τα γκολ της αναμέτρησης (vids)

Δείτε σε VIDEO όλα τα γκολ του Ολυμπιακού από τη νίκη επί του ΝΠΣ Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο τέταρτο της συνάντησης ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 5-0 τον νεοφώτιστο Βόλο στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική της Super League!

Ολυμπιακός-Βόλος 5-0: Με έκρηξη στο φινάλε το τρία στα τρία

Μόλις στο 12ο λεπτό, ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Γκιγιέρμε με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βόλου.

Δείτε ΕΔΩ το 1-0 του Γκιγιέρμε

Στο 72ο λεπτό, ο Ελ Αραμπί εκμεταλλευόμενος ασίστ του Βαλμπουενά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βόλου, κάνοντας το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Δείτε ΕΔΩ το 2-0 του Ελ Αραμπί

Στο 79' ο νεοεισελθών Γκερέρο φάνηκε «σαν έτοιμος» από καιρό, καθώς με πολύ όμορφη προσωπική ενέργεια ελίχθηκε στην περιοχή και «εκτέλεσε» τον αντίπαλο κίπερ στην κλειστή γωνία για το 3-0.

Δείτε ΕΔΩ το 3-0 του Γκερέρο

Συνεισφορά στο σκοράρισμα είχε και ο -για άλλη μια φορά εξαιρετικός- Βαλμπουενά, ο οποίος στο 83' μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Ποντένσε από τον Λύρατζη, γράφοντας το 4-0 για τους Πειραιώτες.

Δείτε ΕΔΩ το 4-0 του Βαλμπουενά

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουντανί, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε τη σέντρα του Κούτρη και από κοντά πλάσαρε σωστά με το αριστερό.

Δείτε ΕΔΩ το 5-0 του Σουντανί


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα