Άρης: Συμφώνησε με Ένινγκ αλλά εξετάζει και Ντάνιελ Ράμος

Σε συμφωνία έχουν έρθει Μίχαελ Ένινγκ και Άρης, ο οποίος βέβαια συνεχίζει να ψάχνει για κάτι καλύτερο με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον Ντάνιελ Ράμος.

Ο Άρης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 53χρονο Μίχαελ Ένινγκ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ωστόσο, ακόμα οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν προχωρήσει στην πρόσληψή του Γερμανού, ο οποίος γνωρίζεται πολύ καλά με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας από την κοινή τους συνεργασία στη Νυρεμβέργη.

Ο λόγος για αυτή την καθυστέρηση έγκειται στο γεγονός ότι οι Θοδωρής Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας περιμένουν απάντηση από ένα τεχνικό που θεωρείται καλύτεροι περίπτωση για τους «κίτρινους».

Φυσικά, δεν έχουν μεγάλο χρονικό περιθώριο, γι' αυτό ο Ένινγκ κρατείται σταντ μπάι. Μάλιστα, ο Γερμανός βρέθηκε στο «Βικελίδης» και παρακολούθησε την επιβλητική νίκη του Άρη (4-0) επί του Παναθηναϊκού.

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι από την επόμενη εβδομάδα το θέμα προπονητή θα λήξει για τον Άρη.

Οι τελευταίες πληροφορίες φέρνουν στο προσκήνιο για τους «κίτρινους» και το όνομα του Ντάνιελ Ράμος. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρόλο που είναι μόλις 48 ετών έχει 18 σεζόν προϋπηρεσία σε πάγκους. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ρίο Άβε την οποία άφησε το καλοκαίρι. Να σημειωθεί ότι ο Ράμος δεν έχει αφήσει ποτέ την Πορτογαλία για πρωτάθλημα άλλης χώρας.

Όπως και να 'χει πάντως, ο Μίκαελ Ένινγκ είναι ακόμα το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα