Αστέρας Τρίπολης: Μοναδική απουσία ο Σίτο

Ο Ισπανός μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χιμένεθ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». 

«Κομβικό» είναι για τον Αστέρα Τρίπολης το σαββατιάτικο (21/9) εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Η ομάδα της Αρκαδίας έχει χάσει και τα τρία πρώτα παιχνίδια στο γκολ με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ξάνθη και θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Η προετοιμασία των Αρκάδων ολοκληρώθηκε με τον προπονητή του Αστέρα Μπόρχα Χιμένεθ, να μην έχει στα πλάνα του μόνο τον τραυματία Σίτο. Ο Μπόρχα Φερνάντεθ έχει ανέβει, προπονείται κανονικά και θα είναι λογικά στην αποστολή. Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα, ο Ισπανός προπονητής θα ανακοινώσει τη 18άδα.

Στο μεταξύ, ο μέσος Ενέκο Καπίγια που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα στην αναμέτρηση με την Ξάνθη για την 3η αγωνιστική, βραβεύτηκε και είπε:

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την ψηφοφορία αλλά το βασικότερο είναι η νίκη της ομάδας. Δεν καταφέραμε να την πάρουμε, οπότε είμαστε λυπημένοι για αυτό». Για το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο ο Καπίγια υπογράμμισε: «Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Δουλέψαμε πάρα πολύ αυτή την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Πιστεύουμε και στην στήριξη του κόσμου και τον ευχαριστούμε για όλα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα