Ολυμπιακός: Ο Αβραάμ χτυπά την πόρτα της ενδεκάδας

Ο Πέδρο Μαρτίνς βάζει στην εξίσωση και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Στην ατζέντα του Πέδρο Μαρτίνς υπήρχε έτσι κι αλλιώς το ενδεχόμενο να ανοίξει το ρόστερ και να βάλει στο… κόλπο κι άλλους ποδοσφαιριστές. Αυτό θα γινόταν ανεξάρτητα από το τι θα συνέβαινε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Το ματς με τη Λαμία είναι μία καλή ευκαιρία για τον Πορτογάλο κόουτς να προχωρήσει σε αλλαγές.

Και τα νέα αποκτήματα θα μπουν στην εξίσωση, αλλά δεν θα είναι μόνο αυτοί που πλέον έχουν αρχίσει και ενεργοποιούνται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο 49χρονος κόουτς είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος στόπερ συμμετέχει σε όλες τις αποστολές του Ολυμπιακού και η εικόνα του είναι αρκετά καλή στις προπονήσεις.

Ο Μεριά είναι ήδη αρκετά φορτωμένος έχοντας πάρει πολλά ματς τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας. Ο κόουτς είχε σκοπό να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες και ένας από αυτούς είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Αβραάμ είχε παίξει βασικός στις 23 Ιουλίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 22’ με τον Ουσεϊνού Μπα να παίρνει τη θέση του. Στο διάστημα που έπαιξε δεν είχε θέματα, ενώ και ο Σενεγαλέζος που τον αντικατέστησε ήταν αρκετά καλός. Αυτή τη στιγμή έχει προβάδισμα για να μπει στην ενδεκάδα και να δώσει ανάσες στον Μεριά, ο οποίος έχει κάτι ενοχλήσεις από το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι κάτι το σοβαρό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα