Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι «κομμένοι» λόγω FIFA

Μουνιέ, Οικονόμου, Τζανδάρης και Αρμενάκας επιστρέφουν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού λόγω του κανονισμού της FIFA, αλλά δεν υπολογίζονται.

Οι «κομμένοι» παίκτες του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα προπονούνταν σε διαφορετικές ώρες από την από την υπόλοιπη ομάδα και φυσικά δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Γιώργου Δώνη.

Ωστόσο, αυτό πρόκειται να αλλάξει λόγω FIFA. Οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να επαναφέρουν τους Αρμενάκα, Μουνιέ, Οικονόμου και Τζανδάρη στις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν κυρώσεις από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Δεν θα συμμετέχουν σε όλες τις προπονήσεις, αλλά κάποιες μέρες «αναγκαστικά» θα πρέπει να βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Δώνη και φυσικά δεν θα υπολογίζονται.

Τι συνέβαινε με τους «κομμένους»

Από το καλοκαίρι γίνονται διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται στον Παναθηναϊκό για να αποχωρήσουν είτε ως ελεύθεροι είτε να μεταβούν σε άλλη ομάδα.

Οι «πράσινοι» δεν αξίωναν χρήματα για την παραχώρησή τους, τους είχε όμως ξεκαθαριστεί ότι δεν επρόκειτο να λάβουν όλα τα χρήματα που ορίζονταν στα συμβόλαιά τους. Αυτό ήταν το σημείο σύγκρουσης με τους «κομμένους», τους Μουνιέ, τον Οικονόμου, τον Τζανδάρη δηλαδή.

Ο Αρμενάκας ήταν μια διαφορετική περίπτωση, αφού ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού σε άλλον σύλλογο, ωστόσο ο παίκτης δεν στέριωσε στην ομάδα που δοκιμάστηκε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα