Ατρόμητος: Πάνοπλος για την πρώτη νίκη! (pic)

Ο Ατρόμητος έκανε γνωστή την αποστολή του για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι, από την οποία αποσκοπεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι το ερχόμενο Σάββατο (19:00, 28/9), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου λοιπόν δείχνει πάνοπλη για να πάρει την πολυπόθητη πρώτη της νίκη, με την ΠΑΕ Ατρόμητος να κάνει γνωστή την αποστολή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την 5η αγωνιστική της Superleague με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Θεοδωράκης, Βέλλιος Νταβιώτης, Χαρίσης, Μπαένα Ρισβάνης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Ουγκράι, Μανούσος, Μανδάς και Νάτσος.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα