Γκερέρο και Ελ Αραμπί δικαιώνουν και «πονοκεφαλιάζουν» τον Μαρτίνς

Επέλεξε να μείνει με δύο επιθετικούς ο Πέδρο Μαρτίνς και αμφότεροι όχι απλά τον βγάζουν ασπροπρόσωπο, αλλά του βάζουν και δύσκολα σε κάθε ματς.

Ο προπονητής της εκάστοτε ομάδας πάντα θα δέχεται την κριτική για τις επιλογές του, είτε αυτές αφορούν στα ματς είτε αφορούν στις μεταγραφές και τον καταρτισμό του ρόστερ. Κουβέντα άνοιξε ακόμα και για τις επιλογές του όσον αφορά στην επίθεση και το γεγονός πως έμεινε με δύο φορ, τον Γκερέρο και τον Ελ Αραμπί.

Κορυφαίος ο Ελ Αραμπί, πρώτο δείγμα θετικό για Λοβέρα

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τοποθετηθεί γι' αυτό το θέμα και έχει εξηγήσει το σκεπτικό που πήρε αυτή την απόφαση. Το θέμα, όμως, δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι ο Πορτογάλος έχει δύο φορ και του έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο, αλλά ευχάριστο πονοκέφαλο. την περσινή σεζόν το θέμα που είχε ο Ολυμπιακός ήταν πως δεν είχε το εύκολο γκολ.

Οι δύο επιθετικοί που έχει στη διάθεση του ο Πέδρο Μαρτίνς κάνουν τη δουλειά τους και με το παραπάνω. Γκερέρο και Ελ Αραμπί όχι απλά δικαιώνουν τον Πορτογάλο τεχνικό που επέλεξε να στηριχτεί πάνω τους, αλλά του έχουν βάλει και δύσκολα. Την περασμένη Κυριακή βασικός έπαιξε ο Ισπανός και σκόραρε κατά του Παναθηναϊκού, ενώ με τη Λαμία ήταν η σειρά του Ελ Αραμπί να πάρει φανέλα βασικού από τον 49χρονο τεχνικό και επίσης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Τα highlights του Ολυμπιακός - Λαμία 2-0 (vid)

Ο Μαροκινός έχει φτάσει τα πέντε γκολ και ο Ισπανός είναι στα τέσσερα τέρματα. Ο κόουτς των "ερυθρόλευκων" βλέπει δύο επιθετικούς να είναι "καυτοί" και να σκοράρουν όποτε τους χρειάζεται και όποτε τους χρησιμοποιεί. Το σημαντικό είναι πως έχουν το εύκολο γκολ, διότι και του Γκερέρο στο ΟΑΚΑ είναι γκολ σεντερφορίσιο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ελ Αραμπί με τη Λαμία.

Αντέδρασε και ετοιμάζεται για Βελιγράδι

Δύο επιθετικοί που θα πρέπει να θεωρούνται και οι δύο βασικοί, διότι ο Μαρτίνς τους επιλέγει ανάλογα με τις συνθήκες του κάθε αγώνα. Ο Γκερέρο μπορεί να του δώσει τρεξίματα και πίεση ψηλά στα ματς της Ευρώπης, ενώ ο Μαροκινός δείχνει πως για αγώνες με κλειστές άμυνες είναι "μανούλα". Δεν είναι μόνο το γκολ που σημειώνει, αλλά και οι φάσεις μέσα στις οποίες βρίσκεται και θα μπορούσε να έχει σκοράρει κι άλλες φορές. Το σημαντικό είναι πως ο Μαρτίνς δικαιώνεται για τους δύο επιθετικούς που έχει στη διάθεση του και παίρνει από αυτούς τα γκολ που θέλει και έχει ανάγκη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα