Οριστικά παρελθόν ο Πέρες, επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Νικοπολίδης

Ο Ρικάρντο Πέρες ενημερώθηκε πως αποτελεί παρελθόν για την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Συζητήσεις με τον Νικοπολίδη που είναι κοντά στην επιστροφή.

Τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού είχαν ως αποτέλεσμα να δρομολογηθούν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Όπως έχει γράψει το «ΦΩΣ» στο σημερινό του φύλλο υπήρχε έντονος προβληματισμός στην Ακαδημία για την εικόνα της Κ19 το τελευταίο διάστημα και ο Ρικάρντο Πέρες έδωσε εξηγήσεις σε Καρεμπέ και Μοντέστο κατά την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.

Η απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι οριστική και έχει ήδη ανακοινωθεί στον Ρικάρντο Πέρες. Ο Πορτογάλος ενημερώθηκε από τους διοικούντες τον σύλλογο πως αποτελεί παρελθόν για την Κ19 του συλλόγου. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως δεν θα μείνει στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού από άλλο πόστο. Θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν για τον σύλλογο τόσο ο Πέρες όσο και το επιτελείο του.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν τη διαδικασία για να κλείσουν τον αντικαταστάτη του. Αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού έχει ήδη κάνει μία πρώτη επαφή με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων». Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και το θέμα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να τελειώσει σύντομα και να έχει θετική κατάληξη.

Ακόμα δεν είναι οριστικό του Αντώνη Νικοπολίδη, αλλά θα είναι έκπληξη αν στραβώσει. Με την επιστροφή του στον Ρέντη αναμένεται να έχει μαζί του δύο συνεργάτες, έναν βοηθό και έναν αναλυτή χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους. Εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ωρών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα