Έκανε ιδιωτικό το λογαριασμό του ο Βράνιες (pic)

Ο Όγκνιεν Βράνιες μετά τον ντόρο που προκάλεσε με τις αναρτήσεις του αποφάσισε να κάνει ιδιωτικό το λογαριασμό του στο instagram.

Εδώ και μία εβδομάδα ο Όγκνιεν Βράνιες είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ. Φρόντισε να προκαλέσει στο πάρτι για τα γενέθλια του, ενώ παρά το γεγονός πως του έγιναν συστάσεις από την ομάδα του δεν συμμορφώθηκε.

Ο Βόσνιος στόπερ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό έκανε χυδαία ανάρτηση στο instagram η οποία περιείχε ύβρεις για τους Πειραιώτες και για την Καρλέουσα. Την Τρίτη το πρωί πήγε στα Σπάτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Βράνιες να βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση, αφού θα κληθεί σε απολογία.

Η φημολογία τον θέλει να μένει εκτός πλάνων για ένα μήνα, αφού οι άνθρωποι της ΑΕΚ του ζήτησαν να κατεβάσει την υβριστική ανάρτηση κάτι που δεν έκανε. Μετά τον ντόρο που προκάλεσε η συγκεκριμένη ανάρτηση, αλλά και η γενικότερη συμπεριφορά του στα social media ο Βράνιες αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό του στο instagram. Συγκεκριμένα τον έκανε ιδιωτικό κάτι που σημαίνει πως πλέον δεν μπορεί ο καθένας να δει τις αναρτήσεις του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα