Αστέρας Τρίπολης: Με Φερνάντεζ η αποστολή με Παναιτωλικό

Ο Λουίς Φερνάντεζ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα ενισχύσει την προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό

Ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του, έβγαλε δίχως ενοχλήσεις και την τελευταία προπόνηση ο Λουίς Φερνάντεζ και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το αυριανό (17.00) εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο συμπατριώτης του προπονητής Μπόρχα Χιμένεθ υπολογίζει στον Ισπανό στράικερ και δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο κόουτς των κυανοκίτρινων δεν θα έχει στη διάθεσή του τον κεντρικό αμυντικό Πασαλίδη και τον αρχηγό-κεντρικό μέσο Ιγκλέσιας. Το κλίμα στις τάξεις των Αρκάδων είναι θετικό έπειτα από την νίκη επί της Λαμίας και τώρα θα επιδιώξουν αν ντουμπλάρουν τις επιτυχίες. Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Σουάρεζ, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Βλάχος, Αντζουλάς, Καπίγια, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντες, Μπόρχα Φερνάντες, Μουνάφο, Ριέρα, Σίτο, Λουίς Φερνάντεζ, Χαουρέγκι, Μπαράλες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα