Πανιώνιος – Άρης 1-1: Ο Ρόουζ στο 85' έσωσε τους «κίτρινους» (vids)

O Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ρόουζ στο 85΄ τον Πανιώνιο (1-1) που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 48΄ λόγω αποβολής του Μιλόγεβιτς.

Ο Άρης έπεσε πάνω στον μαχητικό Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο Ιστορικός αν και με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, πήρε το βαθμό (1-1) αλλά παραμένει στο -1.

H αποβολή του Μιλόγεβιτς

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος πήρε το βαθμό (1-1) με αντίπαλο τον Άρη που... ξύπνησε στο τέλος, ισοφάρισε και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη αλλά τα δοκάρια και ο Μαλέρμπ σταμάτησαν τους «κίτρινους».

To γκολ του Άρτσε

Ο Μιλόγεβιτς άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στο 48’ (!) αλλά ο Πανιώνιος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με το μαγικό τέρμα του Άρτσε.

Στο 66’ ο Κόρμπος με τακουνάκι πάσαρε στον Άρσε. Ο τελευταίος ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και με υπέροχο σουτ πέτυχε το 1-0 για τον Πανιώνιο.

Η ισοφάριση του Ρόουζ

Ο Άρης στο τελευταίο τέταρτο – μαζί με τις καθυστερήσεις – ξύπνησε, ισοφάρισε με ένα όμορφο τέρμα του Ρόουζ και θα μπορούσε στο τέλος να πάρει και το τρίποντο.

Στο 85’ ο Ρόουζ κέρδισε τις κόντρες έξω από την περιοχή, πέρασε υπέροχα τον Οικονομίδη και με έξοχο σουτ έγραψε το 1-1.

Τα δοκάρια (2) και ο Μαλέρμπ όμως σταμάτησαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης που είχε δυο συνεχόμενες νίκες.

Ο Πανιώνιος πάλεψε, αν και με παίκτη λιγότερο, προηγήθηκε, δεν μπόρεσε να κρατήσει την υπερπολύτιμη νίκη και ακόμη δεν έχει σβήσει την ποινή. Αυτή τη στιγμή είναι στο -1

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Ν. Σμύρνης

Πανιώνιος - Άρης 1-1

Σκόρερ: 66΄Άρτσε - 85΄Ρόουζ

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κάρτες: Κόκκινη: Μιλόγεβιτς (2η κίτρινη) Κίτρινες: Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Γκάμα, Βέλεθ, Αραμπούλι, Λυμπεράκης

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ – Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης – Μαξίμοβιτς 6 (41’ λ. τρ. Μιλόγεβιτς), Κόρμπος – Παπανικολάου (83’ Ρέντζας), Άρσε 7 (71’ λ. τρ. Τσιλούλης), Οικονομίδης - Αραμπούλι

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Έμαν – Σούντγκρεν (83’ Μαντσίνι), Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ - Σάσα, Ματίγια - Φετφατζίδης, Γκάμα (65’ Τόνσο), Ντιγκινί (78’ Λάρσον) – Ιντέγε


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα