Βίοι αντίθετοι για Μπουχαλάκη – Καμαρά

Ο Κρητικός και ο Αφρικανός χαφ ήταν η… μέρα με τη νύχτα στο ματς στα Πηγάδια, αλλά όλα δείχνουν ότι θα συνυπάρξουν και στο Μόναχο.

Κακό παιχνίδι από τον Καμαρά στην Ξάνθη. Από τα χειρότερά του για την ακρίβεια με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο δε Μπουχαλάκης προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα στο πρώτο ημίχρονο και σε ένα μεγάλο κομμάτι του δευτέρου μέρους.

Όλα αυτά που αναφέρουμε αποτυπώνονται στο 100% και στη στατιστική υπηρεσία. Ο Πέδρο Μαρτίνς από τον Μπουχαλάκη δεν μπορεί να έχει κανένα παράπονο. Ίσα-ίσα που τον εκθείασε κιόλας στα αποδυτήρια. Ο Κρητικός χαφ έφτασε στο σημείο να έχει τις ίδιες τελικές με τον φορ! Τρεις είχε ο Ανδρέας, τρεις είχε και ο Ελ Αραμπί.

Επιπλέον, υπάρχει κι άλλο ένα ενδιαφέρον στατιστικό. Ο Μπουχαλάκης πέρασε 28 επιτυχημένες πάσες και ήταν πρώτος με διαφορά από τον δεύτερο. Οι άλλοι δύο στα χαφ ήταν απογοητευτικοί. Ο Καμαρά πέρασε μόλις 9 και ο Γκιγιέρμε 17 και αυτές προς τα τελειώματα του αγώνα.

Υπάρχει κι ακόμη ένα στοιχείο για να αναδείξει ότι ο Μπουχαλάκης κέρδισε το χειροκρότημα του παιχνιδιού του. Μόλις 4 λάθη σε ένα τόσο υψηλής επικινδυνότητας παιχνίδι και με την Ξάνθη να παίζει διπλή ζώνη άμυνας, είναι ένα νούμερο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ο δε Καμαρά; Πρόλαβε και έκανε 11 λάθη σε 65 λεπτά.

Η μέρα με τη νύχτα αν επιχειρήσουμε να κάνουμε μία σύγκριση στην παρουσία τους στα Πηγάδια. Και οι δύο πάντως αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού στο Μόναχο, εκεί όπου ο Ολυμπιακός επιβάλλεται να έχει έναν άξονα που να «δαγκώνει».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα