Παναιτωλικός: «Δεν υπάρχουν άλλοι διαιτητές να οριστούν;»

Την ενόχλησή της για τον ορισμό του διαιτητή Τζοβάρα εξέφρασε η ΠΑΕ Παναιτωλικός στο ερχόμενο παιχνίδι του Σάββατου (7/11, 17:15) κόντρα στον Βόλο.

Ο Παναιτωλικός το Σάββατο (7/11 ,17:15) αντιμετωπίζει τον Βόλο εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική της Super League.

Οι ιθύνοντες της ομάδας από τον Αγρίνιο ωστόσο εξέφρασαν μέσα από τον διευθυντή επικοινωνίας της ομάδας Χρήστο Στούμπο της δυσαρέσκειά τους για τον ορισμό του διαιτητή Τζοβάρα στον αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Χρήστος Στούμπος μέσα από ανάρτησή του στο Facebook άφησε σαφείς αιχμές για τη σχέση του Τζοβάρα με την Λαμία αφού όπως τόνισε: «Ο Τζοβάρας και ο βοηθός του Καλύβας είναι μόνιμοι θαμώνες στην καφετέρια του γενικού αρχηγού της Λαμίας».

Η άναρτηση αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μόνιμοι θαμώνες στην καφετέρια του γενικού αρχηγού της Λαμίας μαθαίνω ότι είναι ο διαιτητής Τζοβάρας και ο βοηθός Καλύβας που ορίστηκαν στον αγώνα Βόλος – Παναιτωλικός. Στον οποίο ο «άσσος» βολεύει και το Βόλο και τη Λαμία, αφού κρατάει τον Παναιτωλικό χαμηλά. Δεν υπήρχαν άλλοι διαιτητές να οριστούν για να μην δημιουργούνται τέτοιου είδους συνειρμοί; Ακατάληπτο το σκεπτικό τους. Ή όχι; Θα το δούμε το Σάββατο».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα