Εκτός ο Γαλανόπουλος, μέσα ο Μπάρκας: Η αποστολή της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Ο ασθενής κεντρικός μέσος Κώστας Γαλανόπουλος τέθηκε εκτός της αποστολής της ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επανέρχεται ο γκολκίπερ Βασίλης Μπάρκας

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο προέκυψαν σε σχέση με την αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (19.30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στην τύποις εκτός έδρας συνάντηση, ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον κεντρικό μέσο Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος δεν αποθεραπεύτηκε έγκαιρα από την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Αντίθετα επανέρχεται στην αποστολή έπειτα από τον τραυματισμό του ο γκολκίπερ Βασίλης Μπάρκας και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα.

Εκτός μάχης έμειναν γωια μια ακόμα αγωνιστική οι Μάριος Οικονόμου, Έλντερ Λόπες, Βίκτωρας Κλωναρίδης που είναι ανέτοιμοι, ο τιμωρημένος Όγκνιεν Βράνιες, αλλά και ο Τσίκο Ζεράλδες που παραμένει στο ψυγείο. Οι παίκτες που επέλεξε ο κόουτς της ΑΕΚ για το ντέρμπι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα