Η ανακούφιση του Μαρτίνς με Ελ Αραμπί

Δεν αγωνίστηκε λεπτό στο διπλό του Μαρόκο επί του Μπουρούντι στο «χωράφι» του «Stade Intwari» και κατ’ επέκταση θα γυρίσει επιβαρημένος μόνο από την ταλαιπωρία του πολύωρου ταξιδιού.

Είχε μεγάλο άγχος ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο «Stade Intwari» του Μπουρούντι δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και ήταν λογικό ο Πορτογάλος τεχνικός να αγωνιά για το αν θα παίξει βασικός ή έστω μερικά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο του δύσκολου αγώνα που έδινε εκτός έδρας το Μαρόκο.

Τελικά, τα πρώτα μηνύματα ήταν ευχάριστα προς… Ρέντη μεριά. Εκτός ενδεκάδας του Μαρόκο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Δύο ώρες αργότερα κατέφθασαν ακόμη ευχάριστα νέα για τον Μαρτίνς από το μακρινό Μπουρούντι. Ο Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού δεν χρησιμοποιήθηκε τελικά ούτε στο δεύτερο ημίχρονο στη νίκη με 3-0 της Εθνικής του ομάδας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε πρώτη φάση δεν επιβαρύνθηκε από την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Μπουρούντι. Και δεύτερον, ότι η μοναδική ταλαιπωρία που θα υποστεί λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, θα είναι οι πολλές ώρες στα αεροπλάνα και στα αεροδρόμιο για να γυρίσει από την Αφρική.

Ο Ελ Αραμπί θα εμφανιστεί την Πέμπτη (21/11) στον Ρέντη, αλλά θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Οπότε, μόνο την Παρασκευή (22/11) θα κάνει προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα ενόψει Πανιωνίου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα