Λαμία - Ξάνθη 1-0: Τριπλή χαρά με Μπεχαράνο (highlights)

H Λαμία με γκολ του Μπεχαράνο νίκησε 1-0 την Ξάνθη και συνέχισε την ανοδική πορεία της...

Η Λαμία που μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου δεν είχε νίκη στο πρωτάθλημα, νίκησε απόψε την Ξάνθη (1-0) και μετρά πλέον τρία συνεχόμενα τρίποντα! Πέμπτη ήττα στα έξι τελευταία ματς (συμπεριλαμβανομένου και του Κυπέλλου) για τους ακρίτες που σε αυτό το διάστημα έχουν μόλις έναν πόντο (0-0 με τον Ολυμπιακό).

Τρίτωσε το καλό για την Λαμία του Άκη Μάντζιου. Η ομάδα της Φθιώτιδας κέρδισε 1-0 την Ξάνθη στο ΔΑΚ Λαμίας, πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας βέβαια 11 ματς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Είχαν καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Άμπαντ ήταν σταθερός και κράτησε το μηδέν.

Στην επανάληψη, η Λαμία ευτύχησε στην πρώτη της καλή στιγμή στο β’ μέρος να σκοράρει. Ο Ταϊρόν στο 54΄ βρήκε καταπληκτικά τον Μπεχαράνο μέσα στην περιοχή της Ξάνθης και ο Βολιβιανός άσος με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ της Λαμίας, η Ξάνθη (είχε να απειλήσει από το 11’) κάπως προσπάθησε να βγει μπροστά και να παίξει μπάλα, κυνηγώντας το γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Λαμία με σωστή τακτική και αμυντική λειτουργία, κράτησε μακριά τους κινδύνους και θα μπορούσε στην κόντρα να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά ο Άμπαντ ήταν σε πολύ καλή βραδιά.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
ΛΑΜΙΑ – ΞΑΝΘΗ 1-0
Σκόρερ: 54΄ Μπεχαράνο
Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
Κάρτες: Καρασαλίδης, Μουλέν, Μπεχαράνο, Ταϊρόν, Δημούτσος, Πλιάτσικας

Συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος – Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον – Δημούτσος, Μπεχαράνο – Καραμάνος (86’ Βύντρα), Ταϊρόν (73’ Σάλιακας), Ρόμανιτς – Τουράμ (90’+4’ Βλαχομήτρος)

ΞΑΝΘΗ (Ραμίρεθ): Άμπαντ – Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Λισγάρας, Σόσα – Τερκί, Μουλέν (70’ Ντε Λούκας) – Ντε Αμορίμ, Ντουρίτσκοβιτς (64’ Μπαριέντος), Εντουάρντο (85’ Πολέτο) – Ρενέλα


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα