Ο Μαρτίνς έχει... προσωπικά με τον Φερέιρα

Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς έχει και προσωπικούς λόγους να θέλει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και του Άμπελ Φερέιρα στο ντέρμπι της Κυριακής

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2018. Ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο της Γκιμαράες χωρίς να τα πηγαίνει καλά εκείνο το διάστημα και ήδη να σκέφτεται το ενδεχόμενο να εργαστεί εκτός Πορτογαλίας, ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν προπονητής της Μπράγκα.

Στο γήπεδο της Γκιμαράες έγινε το ματς και η ομάδα του νυν τεχνικού του ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 13' με τον Ντιέγκο Σόουζα. Στο 31' η Γκιμαράες του Μαρτίνς έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γουακάσο (όχι αυτού που έπαιξε και στον Παναθηναϊκό), ενώ στο 34' η Μπράγκα κέρδισε πέναλτι και έκανε το 0-2 με τον... Αχμέντ Χασάν! Ο Αιγύπτιος που μετέπειτα έπαιξε στον Ολυμπιακό είχε μπει μάλιστα αλλαγή πρόωρα, καθώς είχε τραυματιστεί νωρίς ένας συμπαίκτης του.

Η Μπράγκα με το προβάδισμα των δύο γκολ και με παίκτη παραπάνω, έφτασε στην επίτευξη ακόμη τριών τερμάτων ως το τέλος της αναμέτρησης για το τελικό 0-5! Ο Άμπελ Φερέιρα πανηγύρισε μια μεγάλη και σε έκταση σκορ νίκη, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε μετά από αυτό το ματς τη συνεργασία του με την Βιτόρια και μετά από λίγο διάστημα συμφώνησε και ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό.

Προφανώς και δεν ασχολείται ιδιαίτερα ο τεχνικός του Ολυμπιακού με την προσωπική αντιπαράθεση σε αγωνιστικό πάντα επίπεδο που μπορεί να έχει με τον Φερέιρα ή με άλλον συνάδελφό του, όμως σίγουρα θα θέλει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και για έναν λόγο παραπάνω!

Να προσθέσουμε ότι εκτός από τον Χασάν, ο Αμπέλ Φερέιρα είχε στον πάγκο για την Μπράγκα σε εκείνο το ματς και έναν ακόμη παίκτη που πέρασε από τον Ολυμπιακό, τον Ντιόγκο Φιγκέιρας!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα