Τι συνέβη στην εκδίκαση της υπόθεσης Καραπαπά στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ

Τι είπε ο δικηγόρος του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού στην εκδίκαση της υπόθεσής του για τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη. Κατατέθηκε ένσταση ακυρότητας λόγω αοριστίας του κατηγορητηρίου.

Εκδικάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (28/11) η υπόθεση του Κώστα Καραπαπά για τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στα Πηγάδια, σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ακριτικής ομάδας και του Βόλου.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού δεν παρέστη τελικά ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ μετά από δύο αναβολές που είχε πάρει η υπόθεση (σ.σ. είχε προσκομίσει ιατρικές γνωματεύσεις για οσφυαλγία). Εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Ιωάννη Χατζησαββάογλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες για τον πελάτη του και έκανε ένσταση ακυρότητας λόγω αοριστίας του κατηγορητηρίου.

Η Πειθαρχική Επιτροπή έδωσε προθεσμία για υπόμνημα μέχρι την Τρίτη, έτσι ώστε η πλευρά του Καραπαπά να αναφερθεί στην ουσία της υπόθεσης. Η απόφαση πιθανότατα θα βγει είτε στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, είτε της μεθεπόμενης.

Ο κ. Χατζησαββάογλου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αρνούμαστε τις κατηγορίες. Δεν θεωρούμε ότι έχουν ειπωθεί δυσφημιστικές κρίσεις. Και την προηγούμενη φορά ο κ. Καραπαπάς απολογούνταν και διαβάζατε γραμμή-γραμμή για να σκεφτείτε τι είναι δυσφημιστικό. Έπρεπε στο κατηγορητήριο να γίνεται αναφορά ποια εισάγονται σε δίκη ως ψευδή. Φαντάζεστε να ήταν δήλωση τριάντα σελίδων; Υποβάλλουμε την ένσταση για να συνταχθεί εκ νέου η κατηγορία, αν υπάρχει».

ΕΠΟ: Δίωξη στον Κώστα Καραπαπά για το ματς στην Ξάνθη!

Καραπαπάς: «Ξάνθη και Βόλος έχουν εξαγοραστεί από τον ΠΑΟΚ»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα