Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Μαρτίνς εμπιστεύεται και τον Μπά

Η περίπτωση του Σενεγαλέζου αμυντικού, που είναι σταντ μπάι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι το φαβορί για να παίξει δίπλα στον Ρούμπεν Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που ο Γιασίν Μεριά δύσκολα θα προτιμηθεί έπειτα από το μοιραίο λάθος του στο Λονδίνο, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σε εγρήγορση και τον Ουσεϊνού Μπα, που αυτή τη στιγμή ~απόντος του Παπέ Σισέ λόγω του προβλήματος υγείας~ είναι στην τέταρτη θέση στη σειρά των «ερυθρόλευκων» στόπερ.

Ο Μπα περιμένει τη σειρά του για να πάρει χρόνο συμμετοχής ξέροντας ότι είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή, όμως επειδή μπορεί να είναι και την Κυριακή (01/12, 19:30) στον πάγκο, όπως είχε συμβεί και στη Νέα Σμύρνη εξ αιτίας της τιμωρίας του Αβραάμ Παπαδόπουλου, βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας στην περίπτωση που χρειαστεί να βοηθήσει.

Θυμίζουμε ότι ο Μπα έχει αγωνιστεί δύο φορές φέτος σε επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού, καταφέρνοντας να έχει πολύ καλή παρουσία. Την πρώτη στην Τσεχία, στο πρώτο ματς της σεζόν, όταν χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου λόγω του τραυματισμού που είχε ο έμπειρος συμπαίκτης του.

Απέναντι στην πίεση των παικτών της Βικτόρια Πλζεν ο Μπα είχε ανταποκριθεί πολύ καλά και είχε συμβάλει τα μέγιστα ώστε ο Ολυμπιακός να μη δεχτεί γκολ και να βάλει τις βάσεις με εκείνο το 0-0, για την πρόκριση στην επόμενη φάση και στον δρόμο προς τους ομίλους.

Στον επαναληπτικό με την Πλζεν, ο νεαρός Σενεγαλέζος ήταν στον πάγκο και έκτοτε δεν μπήκε ξανά στη 18άδα, με εξαίρεση τη συμμετοχή του από την αρχή στο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε εκείνο το παιχνίδι ο Μαρτίνς είχε αποφασίσει να ξεκουράσει τον Μεριά, ενώ είχε αφήσει στον πάγκο τον Αβραάμ, με τον Σισέ να έχει ήδη το πρόβλημα και να απουσιάζει.

Ο Μπα είχε παίξει δίπλα στον Σεμέδο και είχε πολύ καλή παρουσία, μην επιτρέποντας στους επιθετικούς της Λαμίας να γίνουν απειλητικοί. Είναι, λοιπόν, δεδομένο ότι υπάρχει εμπιστοσύνη από πλευράς τεχνικής ηγεσίας για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, για την περίπτωση που χρειαστεί να παίξει ακόμη και βασικός στο ντέρμπι της Κυριακής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα