Πάντοτε… εκνευρίζει τον Ολυμπιακό ο Χάβος

Ποιο το έξτρα κίνητρο των «ερυθρολεύκων» στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (7/12, 20.00).

Ο Ολυμπιακός ανταμώνει ξανά με τον Χάβο μετά από σχεδόν δέκα μήνες, όταν ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός με την Λαμία είχε πάρει μία ιστορική πρόκριση στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο με εκείνο το ανέλπιστο διπλό (0-1).

Σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός είχε 28 τελικές και η Λαμία μόλις μία, αυτή του γκολ, ο Χάβος έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ένας προπονητής που ζορίζει τους «ερυθρόλευκους».

Από τότε που ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ δημιουργούσε «πονοκεφάλους» στους Πειραιώτες. Συγκεκριμένα από το 2010-11 όταν ο Ολυμπιακός με Βαλβέρδε στον πάγκο είχε αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, με 1-1 στο Καραϊσκάκη και ήττα 0-1 στην Τούμπα σε κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Χάβος έχει ξανακάτσει στο παρελθόν στον πάγκο του Παναιτωλικού και είχε αποσπάσει δύο ισοπαλίες από τον Ολυμπιακό (με Μίτσελ προπονητή) τη σεζόν 2013-14 (0-0) και το 2014-15 (1-1). Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει και νίκες με τα χίλια ζόρια απέναντι στα συγκροτήματα του Χάβου, όπως την Βέροια (2-1, εκτός), τον Παναιτωλικό (2-1, εντός) και τον Αστέρα Τρίπολης (2-1, εκτός). Είναι ένας προπονητής που ξέρει πώς βρίσκει τις περισσότερες φορές τον τρόπο για να… εκνευρίζει τους Πειραιώτες.

Κυρίως όμως όσοι έζησαν τον περσινό αποκλεισμό – σοκ από το Κύπελλο έχουν και ένα έξτρα κίνητρο για να κερδίσουν τον Μάκη Χάβο και να διατηρήσουν τον Παναιτωλικό στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα