Ο Εσιέν στα χνάρια του Βέμερ: Προς νέο -3 ο Παναθηναϊκός

Οι υποθέσεις με τις οφειλές του Παναθηναϊκού προς τους Μίκαελ Εσιέν και Μλάντεν Πέτριτς συζητήθηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο και αναμένονται οι αποφάσεις.

Στον Εσιέν οφείλονται οι δόσεις Μαρτίου και Απριλίου καθώς και ένα μέρος από τη δόση του Φεβρουαρίου, συνολικά ένα ποσό που αγγίζει τις 100.000 ευρώ. Αναμένεται η απόφαση αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπεται αφαίρεση τριών βαθμών.

Συζητήθηκε επίσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο και η έφεση του Παναθηναϊκού κατά του Μλάντεν Πέτριτς ο οποίος δικαιώθηκε πρωτόδικα για την οφειλή των 162.000 ευρώ που αφορά στην εφορία.

Στο μεταξύ, παρά τις διαρροές από την πλευρά της ΠΑΕ ότι θα πληρωθεί ο ποδοσφαιριστής μέχρι την Πέμπτη, καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα. Ούτε οι ποδοσφαιριστές είδαν το χρώμα του χρήματος όπως τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση.

Καθώς δεν μπήκαν χρήματα στους λογαριασμούς τους στην τράπεζα οι αρχηγοί της ομάδας επικοινώνησαν μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης με τον Βασίλη Κωνσταντίνου ο οποίος ήταν γι άλλη μια φορά καθησυχαστικός, λέγοντας ότι θα μπουν από ώρα σε ώρα...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα